Поділитись:

Волинські податківці-ветерани пишуть книгу

Четвер, 19 грудня 2019, 09:53
Волинські податківці-ветерани пишуть книгу

Видання «Творчі податківці», над яким нині працюють ветеранські  організації органів ДПС з усієї України, побачить світ у 2020 році.

Про це стало відомо в ході розширеного засідання Ради ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» за участі ветеранів ДПС Волині, що відбулося в режимі відеоселектору 18 грудня 2019 року, – інформує ГУ ДПС у Волинській області. 

Книга, що міститиме розповіді про наукові, професійні та творчі здобутки ветеранів податкової служби вийде з нагоди 30-річчя від початку діяльності податкової служби в Україні.

«Ще до проголошення незалежної держави в Україні розпочали роботу фахівці податкової справи у підпорядкуванні Мінфіну. Вже у кінці 80-х років минулого століття економічні умови настільки кардинально і швидко змінювалися, що потреба у фахівцях податкового адміністрування гостро постала в зв’язку зі швидким розвитком підприємницької ініціативи. Саме фахівці з фінансовою та економічною освітою першими розпочати податкове адміністрування та супровід платників податків, які започатковували бізнес на власний ризик. Згодом саме ці спеціалісти створювали і розбудовували податкову службу у незалежній країні», – зазначає заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Нині серед ветеранів органів ДПС на Волині – як спеціалісти податкової справи майже з 30-ти річним досвідом цієї роботи, так і представники більш молодої генерації.

«Знання та життєвий досвід наших ветеранів дуже важливий та необхідний кожному, хто обирає професію податківця. В процесі реформування податкової служби ми завжди враховуємо думку професіоналів, які десятиліттями успішно забезпечували фінансову самостійність країни», – підсумував Сергій Кондратюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів