Мережа ресторанів дарувала бургер за згоду на спойлер "Зоряних воєн"

Середа, 18 грудня 2019, 01:42

Мережа ресторанів швидкого харчування Burger King проводила в Німеччині незвичайну акцію – будь-який відвідувач міг отримати безкоштовний обід, якщо погодився дізнатися спойлер нової частини «Зоряних війн». Про це повідомляє theБабель з посиланням на The Hollywood Reporter.

«Ми хотіли дізнатися, наскільки сильно люди люблять бургери та чи готові вони заради них пожертвувати своєю любовʼю до фантастичного фільму», – розповів глава відділу маркетингу Burger King Клаус Шмеінг.

Стандартні назви страв в Burger King замінили на назви, які містять спойлери до фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера».

Щоб замовити безкоштовну їжу, потрібно було вголос прочитати її назву зі спойлером. На цьому страждання фанатів не закінчувались – спойлери були і після отримання замовлення: тексти, що розкривають деталі сюжету, можна було знайти у коробочках з бургерами, у картоплі фрі та навіть на трубочці для напою.

Burger King брав спойлери з німецького сайту про кіно, але, за словами Шмеінга, чи справді вони правдиві, можна буде дізнатись лише після перегляду фільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: