Поділитись:

Подарунки та розіграш смартфону: "Волиньгаз" організовує День клієнта

Вівторок, 17 грудня 2019, 06:58
Подарунки та розіграш смартфону:

Третій рік поспіль напередодні новорічно-різдвяних свят компанія “Волиньгаз” організовує для споживачів газу День клієнта. Впродовж тижня всі, хто завітає до Центрів обслуговування клієнтів, отримають смаколики, подарунки, гостинці та візьмуть участь у розіграшах.

Про це інформує пресслужба ПАТ "Волиньгаз".

Під девізом “Дякуємо!” в п’яти Центрах обслуговування “Волиньгаз” відбувається цьогорічний День клієнта, який триває з 16 до 20 грудня.

“На споживачів газу, які завітають до наших ЦОКів, чекають гостинці, подарунки, солодощі та головний приз смартфон Samsung Galaxy A30s 3/32Gb black. Телефон може одержати той, хто зареєструється на сайті 104.ua в Особистому кабінеті або в мобільних додатках 104 Mobile (Android) 104 Mobile Light (iOS) у період з 9-19 грудня. Переможця оберемо за допомогою системи Random уже 20 грудня. Також дякуємо нашим клієнтам у соцмережі Фейсбук під хештегом #дякуємовам ”, – розповідає начальник управління клієнтського сервісу Юрій Петрук.

17 грудня – День особливий, бо вперше в історії компанія “Волиньгаз” долучиться до встановлення рекорду вдячності своїм клієнтам. Його фіксуватиме в нашій області впродовж дня представник Книги рекордів України Віталій Іваницький. Менеджери волинських Центрів обслуговування разом із колегами з 16 областей України впродовж дня одночасно від руки будуть писати привітальні листівки для споживачів газу зі словом “Дякуємо!”.

Волинян чекають у Центрах обслуговування клієнтів за адресами:

м. Луцьк, просп. Молоді, 14 А.

м. Ковель, вул. С.Бандери, 34 А.

м. Володимир-Волинський, вул. Сагайдачного, 85.

м. Камінь-Каширський, вул. вул. Хотешівська, 9.

смт. Ратне, вул. Газіна, 20.

Довідка: Акціонерне товариство "Волиньгаз" забезпечує природним газом майже 250 тис. сімей волинян. Рівень газифікації області природним газом становить майже 70%, або 10 міст, 16 селищ міського типу та 632 села. Приладами обліку оснащено понад 85% споживачів. Станом на 1 жовтня 2019 року у Волинській області експлуатується більше 7 тис. км розподільних газопроводів.

Програма Дня клієнта:

Подарунки та розіграш смартфону: Подарунки та розіграш смартфону:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів