Поділитись:

У Луцьку аварія на лінії: Старе місто може залишитися без води

Понеділок, 16 грудня 2019, 13:30
У Луцьку аварія на лінії: Старе місто може залишитися без води

(фото ілюстративне)

У зв’язку з аварією на високовольтній кабельній лінії, каналізаційно-насосну станцію №7 у Луцьку переведено в аварійний режим роботи.

Наразі тривають відновлювальні роботи для пошуку місця пошкодження кабельної лінії і відновлення її працездатності, – пише пресслужба Луцької міської ради. 

Однак, враховуючи складність робіт, повідомляємо про можливе часткове припинення водопостачання в старій частині міста Луцька в зоні обслуговування КНС №7. Вживаються заходи, аби не допустити затоплення КНС внаслідок неконтрольованого надходження стоків і неможливості їх перекачування.

Перебої з водопостачанням можуть спостерігатися в районі Старого міста, по вулицях Данила Галицького, Караїмська, Братковського, Кафедральна, Глушець та інші. Про хід ліквідації аварійної ситуації та стан виконання робіт буде повідомлено додатково. Водопостачання відновиться після повного усунення аварійної ситуації. Просимо вибачення за тимчасові незручності.

До слова, нещодавно значна частина лучан добу сиділа без води: працівники водоканалу замінювали аварійну ділянку водогону. Лучанам пообіцяли відновити водопостачання орієнтовно близько 6 години ранку 27 листопада. Проте так і не відновили. Зранку 27 листопада повідомили, що вода в оселях лучан з'явиться орієнтовно о 12:00-13:00 годині 27 листопада.  На підприємстві зауважлили, що ситуація була складна і попросили вибачення у лучан за обіцянки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів