Поділитись:

У Гірку Полонку і Липини пустять маршрутку з Луцька

Понеділок, 16 грудня 2019, 08:35

Приміський маршрут №236 «Гірка Полонка – Липини» знову курсуватиме. 

З вівторка, 17 грудня, відновлюють автобусне сполучення №236, що курсуватиме за маршрутом «Гірка Полонка – Липини», – повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА. 

Із проханням допомогти із транспортним сполученням між с. Гірка Полонка та м. Луцьк до голови ОДА Юрія Погуляйка звернувся голова Луцької райдержадміністрації Тарас Яковлев та заступник Гіркополонківського сільського голови Андрій Мороз через транспортний колапс, що виник у зв’язку із веденням електронного квитка у громадському транспорті.

Зокрема, через відмову встановлювати на своїх маршрутах валідатори Луцька міська рада розірвала договори із частиною перевізників. У цьому числі були маршрут №19, який сполучав Гірку Полонку із Луцьком, та № 9, що сполучав Луцьк та с.Липини.

До слова, маршрут №19 забезпечував 90 % перевезень пасажирів між Луцьком та Гіркою Полонкою, багато жителів якої працюють саме в обласному центрі.

Відтак, голова ОДА Юрій Погуляйко вирішив поновити маршрут №236 «Гірка Полонка – Липини», що курсуватиме кожні 10-15 хв. Здійснюватиме перевезення на приміському маршруті Луцьке АТП 10701.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО Е-квиток у Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів