Поділитись:

На Волині ліцеїст-рецидивіст вкрав тисячі гривень із сейфу бухгалтера заводу

Неділя, 15 грудня 2019, 10:55
На Волині ліцеїст-рецидивіст вкрав тисячі гривень із сейфу бухгалтера заводу

В адміністративному приміщенні Любомльської філії ТОВ «Завод «Світязь» неповнолітній ліцеїст, який раніше був судимий за крадіжку, пошкодив двері у кабінет бухгалтера та сейф, з якого викрав 8 521 гривню.

Про це йдеться у вироку Шацького районного суду Волинської області.

Допитаний у судовому засіданні ліцеїст свою вину визнав та щиро розкаявся. Також майнову шкоду підприємству відшкодовано повністю.

У результаті суд ухвалив визнати неповнолітнього у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка) та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки.

На підставі ч. 4 ст. 70 КК України, шляхом поглинення менш суворого покарання за попереднім вироком суду більш суворим покаранням за цим вироком суду, визначити ліцеїсту остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки. А на підставі статей 75, 76, 104 КК України звільнити неповнолітнього від відбування призначеного основного покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки з випробуванням, якщо він протягом 2 років іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів