Поділитись:

У «Промені» герої мультфільму «Щенячий патруль» покажуть виставу*

П'ятниця, 13 грудня 2019, 21:02
У «Промені» герої мультфільму «Щенячий патруль» покажуть виставу*

17 грудня о 19:00 в концертному залі РЦ «Промінь» виступлять герої улюбленого мультфільму для дітей «Щенячий патруль».

Герої улюбленого мультсеріалу дітвори поспішають до своїх маленьких глядачів. Хоробрі цуценята Скай, Крепиш, Зума, Маршал, Рокі, Чейз і, звичайно, відважний хлопчик Зік Райдер – всі вони вже готові занурити сміливих глядачів в захопливі пригоди.

З популярними супергероями хлопчики й дівчатка зустрінуться на інтерактивній виставі за участю акторів Київського театру ростових ляльок.

Дозвольте мрії свого малюка здійснитися! Приходьте на чудовий спектакль.

Для всіх діток Щенячий патруль – приклад для наслідування. Сміливі цуценята і Райдер ніколи не залишаються байдужими до чужої біди. При цьому їх не лякають ніякі перешкоди на шляху. Застосовуючи свої таланти та вміння, герої завжди можуть ухвалити правильне рішення і розібратися з будь-якими труднощами.

Сюжет вистави побудований таким чином, щоб кожен маленький глядач зрозумів: взаємодопомога, взаєморозуміння і добрі наміри – найкращі порадники у найскладнішій ситуації. А добро завжди повернеться сторицею.

Кожна дитина буде залучена до пригод і разом з цуценятами-рятувальниками навчиться долати свої страхи, вірити в себе і не зупинятися на шляху до високої мети.

Діток чекають веселі інтерактивні номери, багато позитивних емоцій і несподіваних зустрічей. Малюкам обов'язково сподобається. Цуценята-рятувальники чекають на друзів!

Вартість квитків – 50-150 грн. Придбати можна на сайті http://promin.lutsk.ua/events#/events/schenyachiy_patrul1

Надрукувати
мітки:
коментарів