Поділитись:

"Моя любов до вас закінчилась": як Укрпошта повелася з майном луцької телеведучої

П'ятниця, 13 грудня 2019, 11:20
«Моя любов до вас закінчилась»: як Укрпошта повелася з майном луцької телеведучої

Луцька телеведуча Галина Падалко отримала кур’єрською доставкою від Укрпошти зламану валізу.

Пост гніву вона опублікувала на своїй сторінці у мережі "Фейсбук".

Зі слів Галини Падалко, кілька днів тому відправила свою валізу з Луцька до Харкова кур’єрською доставкою.

"Мало того, що з часу прибуття з нами більш ніж 2 дні не зв’язувався кур’єр і врешті Діма власноруч забирав валізу з авто кур’єра, вона прийшла зламана з відмаланим колесиком. Ця валізка пережила купу-купезну перельотів і навіть МАУ, а Укрпошту – ні", – зазначила телеведуча.

Галина Падалко зауважила, що мала дуже хорошу думку про оновлену Укрпошту і навіть запрошувала директора компанії Ігоря Смілянського на "Школу свідомого громадянина", аби він поділився своєю успішною історією реформування такої "махіни". Натомість реальна робота Укрпошти розчарувала дівчину.

"Що вони там з нею (з валізою, – К.) робили – не знаю, але щоб її зламати, треба було добряче попотіти. Так ось: нікому не раджу користуватись Укрпоштою. Моя любов до вас закінчилась. Журба", – написала Галина Падалко.

У коментарях під дописом Укрпошта перепросила за завдані незручності та зазначила, що в адресата є можливість ініціювати службову перевірку для того, щоб визначити, на якому саме етапі пересилання відправлення було пошкоджене, та отримати компенсацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів