Поділитись:

"Підвезу Луцьк": як пасажири вирішують проблему із доїздом (відео)

Четвер, 12 грудня 2019, 15:02

У зв'язку із запровадженням електронної системи оплати у громадському транспорті значна частина луцьких маршруток на вийшли на рейси, оскільки не обладнані валідаторами.

За вчорашній день через відсутність транспорту на "гарячу лінію" міської ради надійшло 77 скарг від громадян, – йдеться у сюжеті UA:Волинь.

Аби вирішити проблему із доїздом, у додатках Viber та Telegram створили групи під назвою "Підвезу Луцьк". Їх автор – лучанин Максим Дейна – каже, що мав на меті допомогти лучанам дістатися до місця призначення.

"Водій їде з точки А в точку В. Він про це написав у групу. Наприклад, виїжджає із 40-го кварталу і їде до центру і може підібрати 4-ох людей. Він про це написав. Люди це побачили, з ним особисто зв'язалися – і він їх підвіз. Можливо, водій захоче, щоб вони йому декілька гривень на каву дали, можливо,10. Можливо, це буде безкоштовно. Але це такий маленький протест проти маршрутників, які не захотіли виходити на рейси, змусили людей мерзнути і створили певні незручності", – розповів Максим Дейна.

До слова, заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук теж створив у Viber групу "Підвезу Луцьк"

Нагадаємо: 11 грудня у Луцьку весь громадський транспорт перейшов на електронну систему оплати. У зв'язку із цим лучани 10 грудня масово ринули купувати е-квитки.  Проте згодом виконком дозволив ще тиждень розраховуватися готівкою. Зранку 11 грудня на транспортних зупинках утворилися скупчення людей, маршрутки переповнені. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО Е-квиток у Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів