Поділитись:

За добу на луцьких дорогах у ДТП постраждали троє людей

Четвер, 12 грудня 2019, 11:42
За добу на луцьких дорогах у ДТП постраждали троє людей

фото ілюстративне

У Луцьку за добу сталося три ДТП із потерпілими. Поліція розпочала кримінальні провадження.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 11 грудня, близько 18 години на вулиці Стрілецька в Луцьку автомобіль "Volkswagen Jetta" збив пішохода. Потерпілого госпіталізували. За кермом транспортного засобу перебував 19-річний лучанин. Поліцейські встановили, що водій наїхав на 65-річного жителя Луцька, який перетинав проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у травматологію міської клінічної лікарні.

Цього ж дня близько 19 години на вулиці Кравчука в Луцьку автомобіль "Renault Kengoo" під керуванням 32-річного місцевого жителя наїхав на 13-річну лучанку. Поліцейські з’ясували, що неповнолітня перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження, однак не госпіталізувалася.

Також після 18 години на вулиці Ковельській автомобіль "ВАЗ 21102" під керуванням 60-річного лучанина зіткнувся із маршрутним таксі «Богдан», за кермом якого перебував 62-річний житель Луцька. Поліцейські встановили, що водій легковика перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. У результаті ДТП 54-річна пасажирка автомобіля "ВАЗ 21102" отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення нейрохірургії міської клінічної лікарні.

За усіма фактами порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 3,4 тис. грн до 8,5 тис грн, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024