Поділитись:

Все ще ремонтують: деякі лучани й завтра будуть без опалення

Середа, 11 грудня 2019, 23:03
Все ще ремонтують: деякі лучани й завтра будуть без опалення

Через великий об'єм робіт на тепловій мережі котельні, що на вул. Арцеулова, 3-а, ДКП "Луцьктепло" продовжить виконання аварійно-відновлювальних робіт з ліквідації витоку і завтра, 12 грудня.

Про це йдеться на сторінці ДКП "Луцьктепло" у Facebook.

Нагадаємо, у зв'язку з роботами з ліквідації витоку на мережі, яка постачає теплову енергію, 55-й мікрорайон Луцька залишився без опалення і гарячої води.

"Завершилися роботи з ліквідації витоку на мережі з постачання теплової енергії на вул. Чорновола, через яку сьогодні впродовж дня були відсутні послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води споживачам 55-го мікрорайону м. Луцька. Нині теплові мережі наповнюються, а послуги будуть відновлені близько 19:00", – відзвітували в пресслужбі.

Однак, як зазначило ДКП "Луцьктепло", роботи ще не завершені.

"Виконано частину робіт з ліквідації витоку на тепловій мережі котельні на вул. Арцеулова, 3-а, у зв'язку з яким тимчасово відсутня послуга з централізованого опалення для ДНЗ №27 на вул. Коновальця, 10-а та для багатоквартирного житлового будинку на вул. Гулака-Артемовського, 1. Однак через великий об'єм робіт їх виконання продовжиться завтра, 12 грудня", – повідомила пресслужба підприємства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024