Поділитись:

Завтра 55-й мікрорайон Луцька відключать від опалення

Вівторок, 10 грудня 2019, 22:26

Завтра, 11 грудня, у Луцьку на вул. Чорновола будуть проводитися роботи з ліквідації витоку на мережі, яка постачає теплову енергію 55-му мікрорайону міста. Сьогодні там провели попередні земляні роботи, послуги для споживачів надаються, однак завтра, на час виконання робіт, надання послуг буде тимчасово припинено.

Про це повідомила пресслужба ДКП "Луцьктепло" у Facebook.

Витік на магістральній тепловій мережі зафіксували від котельні на вул. Карбишева, 2, а саме на вул. Чорновола. Аварійно-відновлювальні роботи на ділянці трубопроводу діаметром 325 мм, яка забезпечує тепловою енергією 55-ий мікрорайон м. Луцька будуть проводитися 11 грудня з 09:00 та до завершення робіт. Послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання будуть відсутні на час виконання робіт.

Також у зв'язку з витоком на тепловій мережі котельні на вул. Арцеулова, 3-а тимчасово припинено надання послуги з централізованого опалення для ДНЗ №27 на вул. Коновальця, 10-а та для багатоквартирного житлового будинку на вул. Гулака-Артемовського, 1. Аварійно-відновлювальні роботи будуть проводитися впродовж дня 11 грудня, а послугу буде відновлено до кінця дня.

"Луцьктепло" просить вибачення за спричинені незручності та сподівається на розуміння лучан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів