Поділитись:

Міська влада не може прогинатися перед перевізниками, – Недопад про транспортний день "Х"

Вівторок, 10 грудня 2019, 09:20
Міська влада не може прогинатися перед перевізниками, – Недопад про транспортний день «Х»

У середу, 11 грудня, можуть бути ускладнення за деякими маршрутами, тому міська влада наперед вибачається перед лучанами за можливі незручності.

Про це 10 грудня під час оперативної наради повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Він попросив допомоги патрульної поліці щодо недопущення до послуг перевезення тих перевізників, які не дотримуються нових правил. Недопад зазначив, що зміни у транспортній сфері, зокрема встановлення електронної системи оплати, зроблять прозорішим обрахування тарифів, кількості пасажирів тощо.

"Наша заява, яка була зроблена у п'ятницю про те, що ми не дамо шантажувати лучан і розуміємо, що завтра можуть бути складнощі по деяких маршрутах, деякі маршрути будуть не закриті. Наперед приносимо вибачення. Але саме такими діями ми показуємо, що міська влада не може, вибачте, прогинатися перед перевізниками і весь час бути заручниками того, що треба підняти тариф чи забезпечити маршрути у якомусь напрямку так, як вигідно перевізнику, а не нам", - зауважив Григорій Недопад.

Попри труднощі, міська влада не буде прогинатися перед перевізниками.

Нагадаємо: із 11 листопада в Луцьку запрацювала система автоматизованої оплати проїзду. Поки що триває перехідний період і в громадському транспорті можна розраховуватися за проїзд електронним квитком чи готівкою. З 11 грудня ж оплату за проїзд можна буде здійснити винятково за допомогою електронного квитка. 

Проте лучани не поспішають платити електронним квитком у маршрутках. До слова, Луцька міська рада розірвала договори на перевезення з перевізиком без валідаторів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО Е-квиток у Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024