Поділитись:

Майже анекдот: Винник зізнався, як ледь не пропустив Новий рік (фото)

Вівторок, 10 грудня 2019, 02:32
Майже анекдот: Винник зізнався, як ледь не пропустив Новий рік (фото)

На знімальному майданчику новорічного шоу "Привіт, 20-ті!", яке канал "Україна" покаже ввечері 31 грудня, популярний український співак Олег Винник поділився історією, яка змусила його випробувати справжній стрес, а також розповів, що чекати глядачам від його виступу в грандіозному проекті каналу  «Україна».

У новорічному шоу «Привіт, 20-ті!» Олег Винник виконає три своїх безсумнівних хіти: «Ніно», «Вовчиця» та «Як жити без тебе», а для номера на жартівливу пісню «Наталі» постановник проекту Герман Ненов придумав незвичайну декорацію – величезний трон зі стрілами Купідона. Та схоже, такий реквізит дещо збентежив артиста.

Майже анекдот: Винник зізнався, як ледь не пропустив Новий рік (фото)

«Трон зі стрілами Купідона? Тоді, мабуть, я на нього сідати не буду, – сміючись, зазначив Олег Винник в інтерв'ю каналу «Україна». – А якщо серйозно, то буде весело і драйвово. Каналу «Україна» я довіряю, погодьтеся, хіба можна не довіряти Україні?»

Та як виявилося, колись напередодні Нового року в артиста був екстрим серйозніший. Ще коли Олег жив у Німеччині, з ним трапилася практично анекдотична, але дуже стресова ситуація.

 

Майже анекдот: Винник зізнався, як ледь не пропустив Новий рік (фото)

«У мене було заплановане шоу 31 грудня, повертаючись з якого я застряг у ліфті. І буквально за лічені секунди до Нового року двері відкрили, мене вже зустрічали на виході з келихом. Слава Богу, все закінчилося добре», – розповів Олег Винник за лаштунками новорічного шоу «Привіт, 20-ті!».

То який же загадковий трон у результаті приготували для номера Олега Винника творці шоу, і хто на ньому буде «сидіти»? Глядачі побачать ввечері 31 грудня в грандіозному новорічному шоу «Привіт, 20-ті!» на каналі «Україна».

Нагадаємо, режисером-постановником святкового шоу «Привіт, 20-ті!» став Герман Ненов. Для кожного артиста команда проєкту приготувала яскраві постановки. Глядачів чекають номери з використанням сучасних мультимедійних технологій доповненої реальності, масові постановки за участю понад півсотні людей. Багато номерів будуть дуже ризиковані й навіть небезпечні.  Виробництвом грандіозного проекту займається компанія Star Media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів