Поділитись:

Вигідна пропозиція для «вічнозайнятих» лучан*

Неділя, 08 грудня 2019, 19:02
Вигідна пропозиція для «вічнозайнятих» лучан*
Брак часу на приготування їжі для всієї сім’ї давно не разовий випадок, а скоріше, регулярний. Та для сучасної людини це не проблема, адже завжди є кілька варіантів де повечеряти, замовити доставку, або ж придбати смачні домашні напівфабрикати і влаштувати домашні посиденьки. Смачні домашні, соковиті й завжди свіжі пельмені та чебуреки можна прихопити по дорозі додому. Відносно недавно на 4 поверсі РЦ «Промінь» відкрилося затишне кафе «Сито&Соковито». Тут пропонують готові пельмені та чебуреки, а також заморожені напівфабрикати, які можна взяти з собою.
 
Заклад пропонує п’ять видів пельменів та два види чебуреків. Серед них є традиційні страви і дуже оригінальні. Тут можна посмакувати пельменями з лососем або броколі, що актуально для людей, що не їдять м’ясо. В асортименті також звичні пельмені зі свининою та куркою, а також бульйон.
 
Любителі чебуреків можуть обирати, що їм більш до вподоби: м’ясна начинка чи сирна.
 
Що стосується вартості, вона приємно вразить гостей. Щоб пообідати тут буде достатньо 52 гривні. На цю суму ви замовите порцію класичних пельменів за 38 грн і стакан томатного соку за 14 грн. Якщо любите зі сметанкою, додайте ще 7 гривень до рахунку і ласуйте на здоров’я.
 
Цікаво, що у закладі порції страв та напоїв є у двох варіаціях - S та M. Літери позначають розмір страви. То ж, якщо ви дуже голодні - замовляйте M та смакуйте на здоров’я!
Заклад працює щодня з 10 до 22:00
 
Знаходиться на фудкорті Grand Central Food Terminal 4 поверх РЦ «Промінь».
Надрукувати
мітки:
коментарів