Поділитись:

“ПереХресток”: лучан кличуть на сімейний екофестиваль

Субота, 07 грудня 2019, 13:40
“ПереХресток”: лучан кличуть на сімейний екофестиваль

14-15 грудня в РЦ "Адреналін Сіті" відбудеться фестиваль “ПереХресток”, де лучани та гості міста зможуть цікаво та з користю провести час.

Особливість заходу полягає в можливості обмінятися речами, які вже не приносять радість. Це можуть бути забуті у шафі сукні та джинси, одяг, з якого діти вже виросли, давно знятий зі стіни годинник, подарунок, який не став у нагоді, статуетка чи книга, яку ви вже прочитали. Єдина вимога – річ повинна бути в хорошому стані. За це ви отримуєте так звані екоіни – картонні чеки, на які можна придбати те, що принесли інші учасники заходу. Пам’ятаєте, як грали в
"Магазин" в дитинстві? Ось це щось подібне. Зазвичай кожен може знайти для себе багато цікавого та корисного.

“ПереХресток”: лучан кличуть на сімейний екофестиваль

Більша частина речей, які залишаються після заходу, віддають на благодійність: в дитячі будинки, малозабезпеченим сім’ям, жителям сіл.

За час існування фестивалю допомога надавалася дітям рожищенського притулку, дітям-сиротам міжконфесійного театру "Джерело", мешканцям Будинку престарілих, вагітним жінкам, породілям і їх діткам, якими опікується соціальна організація "Лайф центр", та іншим.

Також на заході заплановано проведення цікавих майстерок для дітей та дорослих. Для найменших відвідувачів будуть безкоштовні няні.

“ПереХресток”: лучан кличуть на сімейний екофестиваль

Ну і, звичайно, – святковий ярмарок! Не просто ярмарок, а з екотоварами, оскільки весь заклад має екологічне спрямування. І навіть називається він сімейний екофестиваль. Самі проаналізуйте: ми не викидаємо зайві речі, а приносимо їх тим людям, які зайвих речей не куплять. Так на планеті стане менше сміття і більше щасливих людей.

14 грудня триватиме прийом ваших речей і ярмарок, а 15 – видача екоінів, майстер-класи, екоярмарок і розіграш призів від спонсорів заходу.

Години роботи фестивалю: з 11:00 до18:00.

"Тож ласкаво просимо на захід зі знаком плюс: спрямований на екологію, підтримку малозабезпечених, розвиток та просвіту дітей, підтримку екологічного виробництва, спрямованість на ведення здорового способу життя. Час звільнити місце для нового!" – запрошують організатори.

Подробиці на сторінці "Фейсбук": facebook/perehrestok

Захід відбудеться за підтримки Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jazz Bez: у Луцьк приїдуть зірки світового джазу

Надрукувати
мітки:
коментарів
08 квітня 2024
19 березня 2024
08 лютого 2024
20:40
31 січня 2024
26 січня 2024
04 січня 2024
03 січня 2024
18:13
29 грудня 2023