Поділитись:

Киянин пригрозив дівчині вбивством, показавши труп бабусі у шафі

Субота, 07 грудня 2019, 00:30
Киянин пригрозив дівчині вбивством, показавши труп бабусі у шафі

23-річний киянин запросив до себе дівчину, познайомившись із нею на сайті. Коли між ними виникла суперечка, він показав їй труп своєї бабусі, який лежав у шафі.

Про це інформує поліція Києва.

На спецлінію 102 зателефонувала жінка та повідомила, що у квартирі її знайомого на вулиці Зодчих знаходиться жінка без ознак життя. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та лікарі, які констатували смерть загиблої. 

В поліції розповіли, що заявниця познайомилася з чоловіком на сайті знайомств і той запросив її у гості. У квартирі молодик почав погрожувати вбивством новій знайомій та показав тіло вбитої пенсіонерки у шафі. Проте жінці вдалося втекти з помешкання та викликати поліцію.

За вказаною заявницею адресою поліцейські виявили тіло 82-річної власниці квартири. У загиблої на голові був поліетиленовий пакет. У ході оперативно-розшукових заходів зловмисника затримали у власній квартирі на вулиці Якуба Коласа. Попередньо – смерть жінки настала внаслідок удушення.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 23-річний киянин, раніше судимий за незаконне заволодіння автомобілем.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантові підозри, йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі з затриманим та жінкою-свідком спілкуються поліцейські та проводять усі необхідні слідчі дії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024