Поділитись:

"Можливі складнощі, якщо перевізники не схаменуться", – Недопад про е-квиток у Луцьку

П'ятниця, 06 грудня 2019, 16:25

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад повідомив про можливі складнощі, пов’язані із небажанням окремих перевізників встановлювати безготівкову систему оплати у громадському транспорті.

Зробив він це у п‘ятницю, 6 грудня, під час прес-конференції.

Посадовець зазначив, що окремі перевізники відмовляються встановлювати валідатори та хочуть продовжувати працювати за готівку: «Ця спекуляція повинна завершитися. Ми інформуємо: можливі складнощі, якщо перевізники не схаменуться. Ми за відкриті податки».

Недопад додав, що міська рада направила відповідні листи до поліції та Укртрансбезпеки з переліком перевізників, які не встановили валідатор та можуть працювати нелегально. Також він закликав лучан інформувати правоохоронців про відсутність валідаторів. Як відомо, понад 70 автобусів не встановили валідатори. 

Нагадаємо: із 11 листопада в Луцьку запрацювала система автоматизованої оплати проїзду. Поки що триває перехідний період і в громадському транспорті можна розраховуватися за проїзд електронним квитком чи готівкою. З 11 грудня ж оплату за проїзд можна буде здійснити винятково за допомогою електронного квитка. 

Проте лучани не поспішають платити електронним квитком у маршрутках. До слова, Луцька міська рада розірвала договори на перевезення з перевізиком без валідаторів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО Е-квиток у Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів