Поділитись:

На аукціоні в Луцьку продали майно біля скандальної земельної ділянки на Рівненській

Четвер, 05 грудня 2019, 17:50
На аукціоні в Луцьку продали майно біля скандальної земельної ділянки на Рівненській

У Луцьку 5 грудня завершився аукціон із продажу нежитлового приміщення за адресою Рівненська, 119а. Мова йде про приміщення колишньої амбулаторії, загальною площею 122 кв. м. Вона розміщена на земельній ділянці, площею 0,12 га. Об'єкт продавався міською радою без умов.

Найвищу ставку на аукціоні запропонувало ТзОВ «Житловий квартал». Відомо, що навколо цього підприємства та земельної ділянки, що поруч на Рівненській 119, вже був скандал.

У листопаді 2018 року Луцькрада для ТОВ «Житловий квартал» змінила цільове призначення земельної ділянки на Рівненській, 119 під багатоквартирну забудову.

Раніше цю земельну ділянку площею в два гектари, на якій знаходились теплиці ліквідованого «Зеленого господарства» зі скандалом віддали фірмі "Житловий квартал"  в оренду на 10 років. Цю фірму пов язують з депутатом Сергієм Булою.

Щодо купленого приміщення, то ця будівля знаходиться на огородженій території. Конструктивні елементи будівлі: фундамент – бетонний заливний, стіни і перегородки – цегляні, перекриття – накат дощок з підшивкою, покрівля – двосхила, залізна, вікна дерев’яні. Приміщення обладнане системами електро-, водопостачання, водовідведення. Оголошення про продаж цього обєкту малої приватизації оголосили 14 листопада 2019 року.

Стартова ціна на аукціоні ставила 718 тисяч 410 грн з ПДВ. Фінальні найвища ставка – 2 млн грн від ТзОВ «Житловий квартал». Найменшу ставку запропонував Павлишин Євгеній Павлович (800 тисяч гривень), третій учасник Ковальчук Павло Миколайович запропонував 1 500 001 грн.

Довідково:

Власниками ТОВ "Житловий квартал" відповідно до даних ресурсу Youcontrol є Ольга Москвич та Олександр Романовський.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів