Поділитись:

В Одесі оголосили дводенну жалобу через пожежу в коледжі

Середа, 04 грудня 2019, 23:07
В Одесі оголосили дводенну жалобу через пожежу в коледжі

В Одесі оголосили 5–6 грудня днями жалоби у зв'язку із пожежою у коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

"Сталася масштабна пожежа, яка призвела до загибелі людей. З огляду на викладене... оголосити 5, 6 грудня 2019 року днями трауру в місті Одеса", – йдеться у розпорядженні мера Одеси Геннадія Труханова на його сторінці у мережі "Фейсбук".

Згідно з розпорядженням Труханова, державні прапори і прапори Одеси в ці дні будуть приспущені та доповнені траурними стрічками. Також у місті рекомендують обмежити використання музики і проведення розважальних заходів.

Мерія продовжує надавати всю необхідну допомогу постраждалим під час пожежі на Троїцькій, в тому числі, медичну. Створено міський оперативний штаб, – додав міський голова.

В Одесі оголосили дводенну жалобу через пожежу в коледжі

"За уточненими даними станом на 19:40 внаслідок пожежі в будівлі Одеського коледжу загинула 1 особа та постраждало 26 осіб, з них 11 підлітків та 7 співробітників ДСНС", –  йдеться у повідомленні ДСНС України.

За підсумками засідання штабу на допомогу підрозділам ДСНС і Нацполіціі буде надана запитувана техніка для розбирання завалів, необхідне обладнання та матеріали, автобуси для обігріву, біотуалети та інше. Крім того, для надання допомоги будуть направлені кваліфіковані психологи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів