Поділитись:

У Луцьку без дозволу розкопали узбіччя для встановлення рекламного щита (фото)

Середа, 04 грудня 2019, 06:58
У Луцьку без дозволу розкопали узбіччя для встановлення рекламного щита (фото)

У Луцьку муніципали виявили факт проведення незаконних робіт по заглибленню фундаментів засобів зовнішньої реклами.

Про це повідомляє пресслужба муніципалів у Facebook.

Для того, щоб встановити рекламний щит, відповідно до п. 3.4 Концептуальних основ порядку розміщення та розвитку зовнішньої реклами у м. Луцьку, затверджених рішення Луцької міської ради від 25.09.2019 № 63/44 на території міста Луцька необхідно провести робіт по заглибленню фундаментів засобів зовнішньої реклами (рекламних щитів) до рівня мощення або ґрунту.

Проте під час обстеження території міста щодо дотримання Правил благоустрою міста Луцька, інспектори департаменту виявляють факти проведення таких земляних робіт без ордеру, отриманого у встановленому порядку.

Муніципали застерігають, що виконання земляних робіт без погоджень балансоутримувачів інженерних мереж призводить до пошкодження комунікацій та припинення електро-, водо-, тепло- та газопостачання.

"Просимо власників засобів зовнішньої реклами дотримуватись Правил благоустрою міста Луцька та виконувати земляні роботи відповідно до планових ордерів, виданих департаментом муніципальної варти, та належним чином відновлювати порушений благоустрій. Шановні мешканці міста, якщо Ви помітили ведення незаконних земляних робіт, просимо повідомити виявлені адреси до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради за тел. 722288 або 0670000679", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів