Поділитись:

Луцькі муніципали оштрафували будівельника за бруд на дорозі

Вівторок, 03 грудня 2019, 23:06

У Луцьку муніципали виявили бруд на проїжджій частині дороги по вулиці Рівненській, який залишив за собою транспортний засіб.

За неналежний контроль за транспортним засобом, який вивіз бруд на проїжджу частину дороги, відповідальну особу ТОВ "Буд Сервіс" було притягнуто до адміністративної відповідальності у відповідності до ст.152 КУпАП. Крім того, останній було видано припис на усунення порушення, зобов'язано прибрати бруд з проїжджої частини дороги та проведено профілактичну бесіду щодо недопущення таких порушень в майбутньому.

Про це йдеться на сторінці департаменту муніципальної варти Луцька у Facebook.

Нагадаємо, що згідно з п.п. 11.2.8 Правил благоустрою міста Луцька будівельні організації зобов'язані забезпечувати очистку транспортних засобів, не допускати винесення ґрунту та бруду на дороги, прибудинкові території, тротуари, для чого повинні обладнати виїзди з будмайданчиків твердим покриттям.

Також вони зобов'язані організовувати ручну очистку, мийку транспортних засобів при виїзді. При винесенні з території об'єкта бруду, ґрунту – терміново його прибирати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів