Поділитись:

Секретне місце для феєричного корпоративу в Луцьку*

Вівторок, 03 грудня 2019, 20:34
Секретне місце для феєричного корпоративу в Луцьку*

Грудень – час для корпоративного відпочинку. Він може бути офіційним, трішки нудним або ж запальним і наповненим емоціями, які будуть супроводжувати колектив упродовж всього року. Як його таким зробити? Поєднати смачну кухну, драйвові танці й програму, що не залишить осторонь жодного гостя.

Ресторан-караоке George`s Club – відповідь на ваші пошуки. Тут знайдеться місце для малих і великих компаній, адже зал можна забронювати повністю і розважатися до ранку.

Цього року команда підготувала для вас програму, що не дасть сумувати ні директору, ні бухгалтеру. З 23 до 26 грудня в George`s Club гостей розважатиме гурт LORI з новою драйвовою програмою.

Традиційно в ресторані-караоке працюватиме ведучий, який допоможе обрати пісню і не пропустити свою чергу, адже караоке – це основна розвага у закладі. Найбільш сором’язливим гостям здолати страх допомагають бек-вокалістки. Ну і, звісно, не обійдеться без запальних танців під музику наших DJ's.

В інші дні зал ресторану-караоке також готовий приймати гостей. Якщо потрібна бронь всього залу на 100 гостей – ласкаво просимо і пропонуємо індивідуальні розважальні програми.

Рекомендуємо бронювати столик завчасно за телефоном: 38 050 490 7714.

Ми знаходимося на 3 поверсі РЦ «Промінь». Працюємо щодня з 20:00 до 06:00.

Надрукувати
мітки:
коментарів