Поділитись:

У побитті Геруса підозрюють й охоронця Ляшка

Середа, 04 грудня 2019, 08:21
У побитті Геруса підозрюють й охоронця Ляшка

Прокуратура оголосила підозру у кримінальному провадженні про напад на народного депутата Андрія Геруса охоронцю колишнього нардепа Олега Ляшка.

Про це пишуть Українські Національні Новини. 

Інформацію про це підтвердила прессекретар прокуратури Київської області Мар’яна Гайовська. 

"Так, він підозрюється в пособництві умисного нанесення народному депутату України легких тілесних ушкоджень у зв’язку з його державною діяльністю", – повідомила Гайовська.

Тобто охоронцеві Ляшка, оголошено підозру за ч.5 ст.27, ч.ст.346 КК України. 

До слова, Олегу Ляшку також було оголошено та вже обрано запобіжний захід в межах цього ж провадження

Нагадаємо: раніше Герус, повідомляючи про факт того, що на нього у залі очікування офіційних делегацій напав Олег Ляшко, також додав, що той був разом з охоронцем. Водночас Українським Національним Новинам стало відомо, що охоронець знімав момент спілкування Ляшка з Герусом. Також він нібито сприяв тому, щоб Герус не міг опиратися діям Ляшка та схопив нардепа за руку і утримував його.

Нагадаємо:  Олег Ляшко в аеропорту "Бориспіль" побився з депутатом від "Слуги народу" і головою комітету з питань енергетики Андрієм Герусом. Ляшко прибув в аеропорт, щоб висловити Герусу претензії у зв'язку з поновленням імпорту електроенергії з РФ. Згодом Андрія Геруса звільнили з посади представника президента в уряді. Проте він запевнив, що бійка до цього не має жодного стосунку.  

18 листопала Ляшко отримав в Бориспольській прокуратурі підозру "за насильство проти державного діяча". Апеляційний суд Києва відмовився задовольнити апеляцію прокуратури і взяти під варту главу "Радикальної партії" Олега Ляшка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
25 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
18 березня 2024
14 березня 2024
11 березня 2024