Поділитись:

І вдень, і вночі: волинські дороги від снігу чистили понад 60 машин

Вівторок, 03 грудня 2019, 13:12

Волинь засипало першим снігом.

Дорожники області ще 2 грудня після обіду розпочали виконання превентивних заходів для недопущення виникнення ожеледиці та накопичення снігу на автошляхах державного значення. Працювали і ввечері, і вночі, і вранці, обробляючи проїзну частину протиожеледними матеріалами, – інформують у Службі автомобіних доріг на Волині. 

Для цього було задіяно 64 одиниці дорожньої техніки підрядних підприємств, зокрема 40 комбінованих дорожніх машин (КДМ). Станом на 10 годину 3 грудня проїзд автошляхами, якими опікується Служба автомобільних доріг у Волинській області, забезпечено, дорожнє покриття чорне.

На 3 грудня для нашого регіону синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями, невеликий сніг, мокрий сніг, слабку хуртовину. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вдень становитиме від 2º морозу до 3º тепла, а в ніч на 4 грудня стовпчики термометрів опустяться до -5º.

За таких погодних умов дорожники попереджають про можливе виникнення ожеледиці на автошляхах області та закликають всіх учасників дорожнього руху задля власної безпеки та безпеки інших бути уважними, обережними та дисциплінованими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів