Поділитись:

Хотів зняти штани: волинянка побила ексчоловіка совком та ножем

Вівторок, 03 грудня 2019, 12:50

Фото ілюстративне 

Уродженка с. Залізниця Любешівського району, яка була у стані алкогольного сп’яніння, била колишнього чоловіка совком. А згодом, коли він його викинув та повернувся до себе у кімнату, жінка схопила ножа. Наносила удари поки той ніж не зламався.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Медичну допомогу надали сини, а один із них викликав швидку допомогу, коли побачив батька у крові.

У судовому засіданні обвинувачена розповіла, що того дня вона разом з членами сім’ї їздили відпочивати в ліс, де вживали спиртні напої. Її колишній чоловік, який проживає в цьому ж будинку, в кімнаті навпроти близько 23 год. 30 хв., коли вона спала, прийшов до її кімнати і почав знімати з неї штани. Прокинувшись, вона виштовхала його в коридор та почала бити совком, а згодом ножем.

До того ж, колишній чоловік неодноразово заходив до неї у кімнату, в зв’язку з чим виникали скандали. Вона неодноразово зачинялась від нього у своїй кімнаті.

Жінка щиро розкаялася, просила суворо не карати та не позбавляти її волі.

Колишній чоловік, своєю чергою, підтвердив свої неправомірні дії щодо обвинуваченої, претензій до неї не висловив та просив її взагалі не карати.

У результаті суд ухвалив визнати жінку винуватою у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України, (Замах на злочин), (Убивство) і призначити їй покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років.

Однак на підставі ст.ст. 75, 76 КК України, звільнив волинянку від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо вона протягом трьох років не вчинить нового злочину.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів