Поділитись:

«Ференцварош» – «Еспаньол»: прогноз на матч Ліги Європи*

Четвер, 28 листопада 2019, 10:23
«Ференцварош» – «Еспаньол»: прогноз на матч Ліги Європи*

Іспанський футбольний менеджер, екс-керівник академії «Дніпра», володар професійної тренерської ліцензії УЄФА Жорді Гратакос Гайола дав прогноз на матч 5-го туру Ліги Європи сезону-2019/20 «Ференцварош» – «Еспаньол». Зустріч групи H відбудеться в четвер, 28 листопада, в Будапешті. Можете ознайомитися з коефіцієнтами від виваробет.

В даний момент для «Еспаньйолу» Ліга Європи відійшла на другий план. Всі думки клубу – про катастрофічний стан в Ла Лізі . Каталонці в останніх чотирьох матчах набрали одне очко і влаштувалися в зоні вильоту. Потрібно вирішувати проблеми на внутрішній арені, клуб не може дозволити собі опинитися в Сегунді наступного сезону.

В Європі ж у «Еспаньйолу» все склалося благополучно: 10 очок, перше місце в групі і вже забезпечене місце в плей-оф.

Не зіграє в цьому матчі найкращий гравець «Еспаньйолу» опорник Рока, є й інші травмовані. У підсумку в Будапешт поїде багато молодих гравців, основа ж, швидше за все, буде відпочивати перед черговим туром Ла Ліги.

У «Ференцвароша» протилежна ситуація. Цей клуб лідирує в національному чемпіонаті, і цей матч для нього має особливе значення, адже є реальний шанс домогтися великого успіху і вийти в плей-офф.

Надрукувати
мітки:
коментарів