Поділитись:

На Волині офіційно відкриють фабрику Миколая

Понеділок, 02 грудня 2019, 08:41

1-го грудня в обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбулося офіційне відкриття фабрики Святого Миколая в межах всеукраїнської благодійної акції "Миколай
про тебе не забуде!"

На Волині акція проходить уже 13-й рік поспіль. З новими силами, командою та новим керівником готові приступити до роботи, – інформують організатори. 

Цьогоріч керівником благодійної акції стала студентка СНУ ім. Лесі Українки факультету інформаційних систем фізики та математики. Чотири роки (ще зі шкільних років) вона була волонтером, минулого року – координатором, а сьогодні вона керівник акції – Дмитрук Юлія Леонідівна.

Уже не перший рік поспіль фабрика Святого Миколая розташовується у Волинській обласній бібліотеці Олени Пчілки. 

"Спочатку це було доволі незвично, а потім це стало компонентом нашого життя", – розповідає директор обласної наукової бібліотеки Людмила Стасюк. 

Кожного дня на фабриці є волонтери, що вітають усіх гостей, які приходять до Миколая, особливо діток. Вони збирають подарунки, сортують і пакують у подарункові пакети для кожної дитини, зважаючи на її вік та особливості.

Як зазначила керівник акції Юлія, цьогоріч волонтери збирають не тільки солодощі, іграшки та канцтовари, а й підгузки та засоби особистої гігієни, дитячий одяг.

Також на відкритті фабрики Святого Миколая були присутні партнери та спонсори акції. 3-й рік поспіль команду підтримує Волинська торгово-просмислова палата, яка не тільки
допомагає зі збором подарунків, а й безпосередньо бере участь у житті фабрики, читанні книг у дитячих лікарнях та багатьох інших заходах. Дитячі усмішки та сяйво в очах – це найголовніше, – вважає віце-призидента Волинської торгово-промислової палати Віталій Киричук.

Вперше до акції долучається поліграфічне видання "Вежа Друк". Вони не тільки допомогли з поліграфією, а й активно допомагають у розповсюдженні інформації та збору
подарунків, за що ми їм дуже вдячні.

8-го грудня в межах акції в пивному клубі "Оболонь" відбудеться благодійний концерт за участю 3-х виконавців "Широкий лан" (Київ), "Carlos Bandos" та Галина Конах.

На фабриці Святого Миколая на вас чекають святкові фотозони, де ви можете зробити світлини з хештегом #Фабрика_Миколая.

З 2-го грудня розпочинається реєстрація на майстер-класи, що будуть відбуватися на фабриці Миколая в бібліотеці імені Олени Пчілки за адресою: м.Луцьк вул. Шопена, 11.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів