У коледжі Ковеля відкрили центр техобслуговування автомобілів (фото)

Неділя, 01 грудня 2019, 17:20

У Ковельському професійному навчальному закладі запрацював центр з технічного обслуговування транспортних засобів.

Про це повідомили на сайті Ковельської міськради

29 листопада в ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти» урочисто було відкрито  Навчально-практичний центр «Технічного обслуговування та ремонту колісних транспортних засобів». 

З цієї нагоди у навчальний заклад завітали заступник міністра освіти і науки України  Петро Коржевський, заступник голови  ОДА Світлана Мишковець, заступник голови обласної ради Юрій Поліщук, перший заступник міського голови Михайло Гетьман, представники обласного центру зайнятості,  управління освіти і науки ОДА,  роботодавці, керівники закладів професійно-технічної освіти. У центрі з технічного обслуговування та ремонту  транспортних засобів будуть набувати практичних навичок учні, які освоюють  професію слюсара. 

До їх послуг тепер збудовано нову станцію технічного обслуговування. Вона оснащена сучасним обладнанням фірми BOSCH, що було  придбано в рамках європейського проекту «Покращення підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону».

Представники ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти» також отримали нагороди обласної державної адміністрації та обласної ради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: