Поділитись:

Леонардо Ді Капріо звинувачують у лісових пожежах в Амазонії

Понеділок, 02 грудня 2019, 00:30

Відомого голлівудського актора Леонардо Ді Капріо публічно звинуватили у лісових пожежах в Амазонії.

Про це повідомляє 24 телеканал з посиланням на The Guardian .

Президент Бразилії Жаір Болсонару заявив, що актор фінансував організації, які влаштовують підпали. Сам Леонардо Ді Капріо вирішив не замочувати конфлікт та відповів на резонансні звинувачення.

Президент Бразилії Жаір Болсонару вважає, що Леонардо Ді Капріо перераховував гроші на рахунки неурядових організацій, які влаштовували підпали. Доказів високопосадовець не надав, однак спричинив хвилю розмов у мережі. Леонардо Ді Капріо звинуватили у лісових пожежах:

"Ді Капріо передав 500 тисяч доларів неприбутковим організаціям та частина пішла тим, хто влаштовував пожежі. Послухай, Ді Капріо, ти допомагаєш підпалювати ліси Амазонки", – сказав глава держави.

За словами актора, він не причетний до фондів, про які говорить Жаір Болсонару. Ді Капріо опублікував на своїй сторінці в Instagram лист, в якому прокоментував скандал.

"За часів кризи Амазонії я підтримую людей Бразилії, які працюють, щоб зберегти свою природну і культурну спадщину. Вони чудові, зворушливі і скромні приклади того, як залучення і пристрасть потрібні для збереження навколишнього середовища. Майбутнє цих незамінних екосистем на кону, і я гордий стояти поруч з їх захисниками", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів