Поділитись:

На Миколаївщині злодій-рецидивіст обікрав в'язницю

Четвер, 28 листопада 2019, 01:42
На Миколаївщині злодій-рецидивіст обікрав в'язницю

У Вознесенську, що у Миколаївській області, раніше судимий чоловік обікрав місцеву виправну колонію і отримав за це три роки в'язниці.

Про це свідчить відповідний вирок Вознесенського міськрайонного суду, повідомляє інформаційний портал “Злочинності. НЕТ”.

Відзначимо, що з 2002 року чоловіка шість разів судили за крадіжки і спроби крадіжок. У 2018 році йому дали чотири роки в'язниці, але звільнили під випробувальний термін на два роки.

Під час дії цього умовного терміну, 20 липня цього року, він переліз огорожу території, що охороняється Вознесенської виправної колонії. Чоловік попрямував до електричної підстанції в'язниці і вкрав звідти два радіатора з дизельних генераторів вартістю 16 тисяч гривень. Вкрадене він потім продав.

У суді обвинувачений визнав свою провину і підтвердив встановлені обставини злочину.

У результаті суд визнав обвинуваченого винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 ( «Крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України, і призначив йому за це покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Відзначимо, що перед цим вироком напередодні, а саме 25 вересня, за розкрадання майна суд уже призначив йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі, тому він буде відбувати саме це, більш суворе покарання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів