Поділитись:

Складна ситуація: водоканал просить вибачення у лучан за обіцянки

Середа, 27 листопада 2019, 11:51
Складна ситуація: водоканал просить вибачення у лучан за обіцянки

Стан аварійної ділянки на Дубнівській насосній станції виявився значно складнішим, ніж очікувалося, та міг загрожувати небезпечними поривами в холодну пору.

Такі пориви могли спричинити складні аварійні випадки, які довелося б ліквідовувати значно важче і довше. Це мало б наслідки надзвичайної ситуації як санітарного, так і техногенного характеру, – пояснили на КП «Луцькводоканал». 

Працівники«Луцькводоканалу» та залучені підрядники увесь день 26 листопада і всю ніч на 27 листопада працювали на місці аварійної ділянки, замінюючи частину магістральної мережі й усуваючи всі проблемні зони. Роботи щодо відновлення аварійної ділянки водогону були завершені близько 7:00 години ранку, бригади одразу почали працювати над відновленням тиску у водопровідних мережах. У деяких районах водопостачання уже відновлено повністю, в інших районах вода з’явиться найближчим часом.

КП «Луцькводоканал» приносить вибачення за несвоєчасність інформування населення про хід відновлення водопостачання. Також на підприємстві зауважили, що зношеність мереж досягає рівня 50 %, а протягом минулих десятків років мережі не відновлювалися взагалі.

Нагадаємо: «Луцькводоканал» попереджав про відсутність водопостачання через заміну аварійної ділянки водогону. Без води залишилися такі райони:

  • пр. Соборності; 
  • пр. Відродження; 
  • центральна частина міста;
  • район Старого міста.

Згодом лучанам пообіцяли відновити водопостачання орієнтовно близько 6 години ранку 27 листопада. Проте так і не відновили. Зранку 27 листопада повідомили, що вода в оселях лучан з'явиться орієнтовно о 12:00-13:00 годині 27 листопада. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів