Поділитись:

Twitter видалить "мертві" акаунти

Середа, 27 листопада 2019, 21:01

Соціальна мережа Twitter видалить неактивні акаунти і звільнить імена користувачів у грудні.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на The Verge

 

"Ми працюємо над очищенням неактивних облікових записів, щоб надати більш точну і достовірну інформацію, якій люди можуть довіряти через Twitter. Ми почали активну роботу з багатьма обліковими записами, які не входили в Twitter більше шести місяців, щоб повідомити їм, що їх облікові записи можуть бути остаточно видалені через тривалу бездіяльність", – зазначили в компанії. 

Усі власники неактивних облікових записів отримують електронні листи з попередженням про необхідність увійти в систему до 11 грудня, щоб зберегти свій акаунт. Так Twitter розраховує переконати людей, що потрібно користуватися соцмережею, якщо вони в ній зареєструвалися.

У компанії пояснили, що облікові записи не видалять за один день – цей процес може розтягнутися на багато місяців, тому важко сказати, коли звільняться нікнейми. Видалення акаунтів торкнеться тих, хто закинув Twitter, а також тих, хто помер.

За даними представника компанії, на даний час у них немає можливості увічнити чийсь обліковий запис після смерті, але команда обмірковує, як це зробити в майбутньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів