У «Промені» обідають по-домашньому*

Понеділок, 25 листопада 2019, 17:45

Єдиний в місті класичний фудкорт Grand Central Food Terminal, що на 4 поверсі РЦ «Промінь», не так давно поповнився ще одним кафе. Тепер тут можна пообідати справжніми домашніми пельменями та чебуреками або взяти їх із собою замороженими, щоб приготувати для всієї сім’ї.

Оригінальне місце та неймовірно смачна кухня за доступною ціною – це основні характеристики «Сито&Соковито». Тут вручну ліплять пельмені та чебуреки і пропонують гостям смакоту по-домашньому. Зважаючи на співвідношення ціни й якості – місце, яке дійсно варте уваги. Особливо актуально для тих, хто не встигає додому на обідню перерву. Готують швидко, а кормлять ситно. Як і обіцяли у назві.

Навіть якщо обідати тут щодня, страви не набриднуть, адже в меню є не лише класичні пельмені та чебуреки. Наприклад, тільки тут лучани можуть спробувати оригінальні пельмені з лососем або ж з броколі, що потішить тих, хто не їсть м’яса.

А якщо увечері ви повертаєтеся втомлені додому й розумієте, що в холодильнику порожньо, заходьте в «Сито&Соковито» і беріть заморожені пельмені чи чебуреки. Приготуйте вдома на всю сім’ю і насолоджуйтеся збереженим часом.

«Сито&Соковито» працює щодня з 10 до 22:00.

Чекаємо на вас у Grand Central Food Terminal, що на 4 поверсі РЦ «Промінь».