Поділитись:

У «Промені» обідають по-домашньому*

Понеділок, 25 листопада 2019, 17:45
У «Промені» обідають по-домашньому*

Єдиний в місті класичний фудкорт Grand Central Food Terminal, що на 4 поверсі РЦ «Промінь», не так давно поповнився ще одним кафе. Тепер тут можна пообідати справжніми домашніми пельменями та чебуреками або взяти їх із собою замороженими, щоб приготувати для всієї сім’ї.

У «Промені» обідають по-домашньому*

Оригінальне місце та неймовірно смачна кухня за доступною ціною – це основні характеристики «Сито&Соковито». Тут вручну ліплять пельмені та чебуреки і пропонують гостям смакоту по-домашньому. Зважаючи на співвідношення ціни й якості – місце, яке дійсно варте уваги. Особливо актуально для тих, хто не встигає додому на обідню перерву. Готують швидко, а кормлять ситно. Як і обіцяли у назві.

Навіть якщо обідати тут щодня, страви не набриднуть, адже в меню є не лише класичні пельмені та чебуреки. Наприклад, тільки тут лучани можуть спробувати оригінальні пельмені з лососем або ж з броколі, що потішить тих, хто не їсть м’яса.

А якщо увечері ви повертаєтеся втомлені додому й розумієте, що в холодильнику порожньо, заходьте в «Сито&Соковито» і беріть заморожені пельмені чи чебуреки. Приготуйте вдома на всю сім’ю і насолоджуйтеся збереженим часом.

«Сито&Соковито» працює щодня з 10 до 22:00.

Чекаємо на вас у Grand Central Food Terminal, що на 4 поверсі РЦ «Промінь».

Надрукувати
мітки:
коментарів