Поділитись:

Контейнери підприємців зі Старого ринку, які не захочуть переїжджати, демонтують

Понеділок, 25 листопада 2019, 13:32

фото – Район.Луцьк. 

Завершилася друга зустріч з ініціативною групою підприємців з приводу перенесення Центрального (Старого) ринку. У результаті вирішили створити реєстр осіб, які підпишуть зобов'язання щодо добровільного переїзду на нове місце.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник міського голови Ігор Поліщук. 

Можливість підписати зобов'язання та внести себе в реєстр буде до 29 листопада. Зобов'язання про добровільний переїзд передбачає демонтаж тимчасової споруди, що належить підприємцю, до 15 грудня. Щодо тих підприємців, які не погодяться підписати зобов'язання про добровільний переїзд, після 29 листопада буде вирішуватися питання щодо демонтажу тимчасових споруд у визначеному законом порядку.

"Сподіваємося і на розуміння підприємців щодо необхідності наведення порядку на території ринку, створення на цьому місці адекватної парку та Старому місту ділянки зі скверами, благоустроєм, цікавими атракціями, збереженням можливості здійснення належним чином оформленої торгівлі продуктовою групою товарів та сувенірами, території яка слугуватиме доповненням до історичної частини міста та буде цікавою й корисною як лучанам так гостям нашого Луцька", – зазначив Поліщук. 

Нагадаємо: підприємцям Луцькрада пропонує пільгові умови переїзду. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів