Поділитись:

Омбудсмен Микола Кулеба із синами потрапив у страшну аварію (відео)

Неділя, 24 листопада 2019, 21:12
Омбудсмен Микола Кулеба із синами потрапив у страшну аварію (відео)

Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба разом зі своїми двома синами потрапив в аварію і перебуває в реанімації у важкому стані.

Про це повідомляє Дзеркало тижня.

За даними видання, з Кулебою були старший син Тимофій (перебуває у дуже важкому стані в реанімації) і молодший син Єлисей.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у "Фейсбук" пізніше повідомив, що Кулеба постраждав під час ДТП в селищі Чабани на Київщині.

 "На жаль, 24 листопада о 13.30 у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області житель села Гатне П., 1998 р.н., без постійного місця роботи, керуючи мікроавтобусом Volkswagen, на перехресті автодороги допустив зіткнення з автомобілем Toyota під управлінням Миколи Кулеби, 1972 р.н., уповноваженого президента України з прав дитини. У результаті аварії обидва водії та двоє пасажирів (з них одна дитина) другого транспортного засобу отримали тілесні ушкодження (госпіталізовано)", – розповів Геращенко. 

Геращенко додав, що "не можна відволікатись від керування авто" і "не можна їхати на червоне світло світлофора".

Омбудсмен Микола Кулеба із синами потрапив у страшну аварію (відео)

У коментарях до посту він зазначив, що винуватця ДТП визначить суд.

Омбудсмен Микола Кулеба із синами потрапив у страшну аварію (відео)

"Автомобіль Тойота під керуванням М. Кулеби поїхав на червоне світло. Це є факт. Слідство та експерти буде встановлювати всі факти. Зокрема швидкість інших учасників ДТП", –  додав він.

Поліція Київської області повідомила, що близько 14-ї години на автодорозі "Київ-Одеса", поблизу с. Чабани, внаслідок зіткнення мікроавтобуса і легковика постраждали четверо осіб.

Обидва водії транспортних засобів, а також 19-річний та 10-річний пасажири "Тойота" отримали травми різного ступеню важкості, їх доставлено до медзакладів. Дитина перебуває у реанімаційному відділенні.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП. Відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо: Кулеба обіймав посаду уповноваженого президента з прав дитини з 18 грудня 2014 року. 19 травня цього року тодішній президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Кулеби з посади уповноваженого президента з прав дитини.

 1 червня президент Володимир Зеленський знову призначив Кулебу на цю посаду.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024