Поділитись:

Хрест зі свічок і панахида: лучани вшанували жертв голодоморів (фото)

Субота, 23 листопада 2019, 22:11
Хрест зі свічок і панахида: лучани вшанували жертв голодоморів (фото)

Сьогодні, 23 листопада, вся Україна вшановує пам’ять жертв голодоморів. До цих скорботних заходів долучився й Луцьк. Чимало його мешканців, а також духовенство, керівництво міста й області, військовослужбовці та молодь зібралися на Театральному майдані міста, щоб рушити вулицею Лесі Українки до Замкової Площі. Вже там учасники ходи поклали квіти до пам’ятного знаку розстріляним в’язням Луцької тюрми, йдеться на сайті міської ради.

Панахиду за померлими від голодоморів відслужили священнослужителі Української Православної Церкви Київського патріархату, після чого усі присутні виклали з лампадок та свічок символічний хрест.

Тим часом загорілися свічки й на підвіконнях у квартирах багатьох мешканців нашого міста. Таким чином, вони долучилися до всеукраїнської акції “Запали свічку”.

Хрест зі свічок і панахида: лучани вшанували жертв голодоморів (фото)Хрест зі свічок і панахида: лучани вшанували жертв голодоморів (фото)Хрест зі свічок і панахида: лучани вшанували жертв голодоморів (фото)Хрест зі свічок і панахида: лучани вшанували жертв голодоморів (фото)Хрест зі свічок і панахида: лучани вшанували жертв голодоморів (фото)Хрест зі свічок і панахида: лучани вшанували жертв голодоморів (фото)Хрест зі свічок і панахида: лучани вшанували жертв голодоморів (фото)Хрест зі свічок і панахида: лучани вшанували жертв голодоморів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів