Поділитись:

Причетний односелець: у поліції повідомили деталі смерті волинянина, знайденого у Романові

Субота, 23 листопада 2019, 10:40
Причетний односелець: у поліції повідомили деталі смерті волинянина, знайденого у Романові

фото ілюстративне

У Луцькому районі поліція розслідує обставини смерті 25-річного волинянина.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Вночі 22 листопада до Луцького районного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Романів цього ж району виявили тіло 25-річного чоловіка. Попередньо слідчі кваліфікували подію за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

У ході досудового розслідування слідчі Луцького відділення поліції встановили коло осіб, з якими перед смертю спілкувався померлий, та опитали їх. Поліцейські з’ясували, що в ніч на п’ятницю, 22 листопада, потерпілий, житель села Верхівка, їхав вулицею села Романів на скутері «Honda», за кермом якого в стані алкогольного сп’яніння перебував його 23-річний односелець. Водій не впорався з керуванням транспортним засобом, внаслідок чого пасажир упав на асфальтну дорогу. Після цього він залишив непритомного потерпілого й пішов у село по допомогу. Коли повернувся, той був мертвий.

Слідчі Луцького відділення поліції змінили попередню правову кваліфікацію події з ч. 2 ст.121 на ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Вирішується питання щодо оголошення 23-річному жителю села Верхівка підозри в скоєнні вказаного злочину та обрання йому міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів