Поділитись:

У Нововолинську пара відсвяткувала весілля, запросивши лише собак (відео)

Субота, 23 листопада 2019, 06:57

Замість гостей – собаки. Незвична весільна церемонія відбулася у Нововолинську. Там молодята на своє одруження запросили не родичів та друзів, а чотирилапих улюбленців – Ріно та Хаті. Святково вбрані собаки чемно перечекали всі урочистості і першими привітали молодят. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Святково вбрані песики чи не єдині гості на цьому весіллі, які спостерігали, як їхні господарі одружуються. І саме Ріно та Хаті першими вітали молодят. Так оригінально відсвяткувати своє весілля вирішили Оля та Сашко з Нововолинська. Про те, що одружуються, не повідомили ні друзям, ні навіть батькам. Кажуть, їхні рідні такому і не здивуються – від їхньої пари усього можна було очікувати. А от без пари собачок весілля не уявляли. Про святкові вбрання подбали заздалегідь – заради їх створення навіть пожертвували власним одягом.

Таких незвичних гостей у Нововолинському РАЦСі зустріли уперше. "Всім було дуже приємно їх бачити тут. Вони такі виховані, спокійні, лагідні. Все було дуже гарно, креативно і приємно", – поділилася враженнями про чотирилапих гостей керівниця Нововолинського РАЦСу Людмила Савік.

У Нововолинську це єдина пара песиків породи акіта-іну, тож до уваги їм не звикати. Однак тепер після весілля Ріно та Хаті стали ще популярнішими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів