Поділитись:

У поліції Волині – нові кадрові призначення

Вівторок, 14 червня 2016, 08:17
У поліції Волині – нові кадрові призначення

Особовому складу Іваничівського та Турійського відділень поліції представили новопризначених керівників підрозділів.

Минулого тижня призначили керівника Нововолинського відділу поліції, – повідомляє прес-служба Головного упраління Національної поліції у Волинській області.

Іваничівське відділення поліції ГУНП у Волинській області очолив підполковник поліції Дорохольський Ігор Валерійович. До призначення на цю посаду він працював заступником начальника Любомльського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Керівником Турійського відділення поліції ГУНП у Волинській області призначений підполковник поліції Приймачук Василь Вікторович. До призначення на цю посаду він очолював Рожищенське відділення поліції ГУНП у Волинській області.

Керівником Нововолинського відділу поліції став підполковник поліції Лесь Василь Васильович. До призначення працював заступником начальника Луцького відділення поліції.

Новопризначених керівників структурних підрозділів особовому складу представив т. в. о. начальника управління кадрового забезпечення ГУНП у Волинській області Віктор Бурмеха.

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024