Поділитись:

Вибухи, пожежа, евакуація: на Волині "гасили" склад снарядів (фото)

Четвер, 21 листопада 2019, 13:11

У Володимир-Волинському районі відбулись командно-штабні навчання з практичним відпрацюванням дій органів управління та сил цивільного захисту району у випадку виникнення надзвичайної ситуації на території складів військової частини А1008.

Відповідно до легенди навчань, сталася пожежа з подальшими вибухами на території складів ракетно-артилерійського озброєння військової частини А1008, що розміщені на території Володимир-Волинського району. Внаслідок пожежі виникли поодинокі вибухи снарядів на технічній території складів. Можливий максимальний радіус зони ураження – до 1 км, у зоні небезпеки потрапив 1 населений пункт. Ситуація, що склалася вимагає негайної евакуації 15 осіб, – інформує пресслужба ДСНС на Волині. 

Відбулося спільне засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом т.в.о. голови Володимир-Волинської райдержадміністрації Сергія Романюка, який вводить режим надзвичайної ситуації.

Для ліквідації події на місце події прибули підрозділи пожежно-рятувальної, медичної служби та служба охорони громадського порядку.

Під час навчань відбулося розгортання збірного евакуаційного пункту на території військової частини та приймального евакуаційного  пункту на території Оваднівського професійного ліцею. Учасники навчань відпрацювали заходи з оповіщення, обліку та розміщення населення, яке потрапило в зону можливого ураження.

У ході навчань були відпрацьовані алгоритми взаємодії всіх служб цивільного захисту району та міста для оперативної ліквідації надзвичайних ситуацій такого характеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів