Поділитись:

У Луцьку скаржаться на гучну роботу котельні (відео)

Середа, 20 листопада 2019, 22:07

Лучани скаржаться на гучну роботу котельні, яка знаходиться на території обласної клінічної лікарні. Навпроти два будинки Гулака Артемовського 19 і 21.

Про це йдеться у сюжеті Суспільного.

Лучанка Лілія Байда, яка мешкає у будинку №21 на вулиці Гулака Артемовського, скаржиться на гучну роботу котельні, яка розташована поруч. Жінка каже котельня заважає спати вночі та погано впливає на самопочуття. Мешканці її та сусіднього будинку зверталися у різні структури, реакції жодної.

Модульна котельна установка знаходиться на території обласної клінічної лікарні.  Навпроти два будинки Гулака Артемовського 19 і 21.

«Як затарабанить…, гримить, валиться, це страшне, що було! Вчора я засікала час: на 30 секунд вмикають, потім через 15-20 хвилин знову. І так щоразу в день і ніч», – розповіла Валентина Шаргородська, живе у будинку №19.

Оператор котельні Анатолій Яковлев каже: її встановили торік, не було палива – вона не працювала.

 «Тут нічого не зробиш, така конструкція. Їх дві, працюють на палетах», – зауважив Анатолій Яковлев, оператор котельні.

Колективну скаргу від мешканців занесли 12-го листопада у Держпродспоживслужбу,  – говорить Лілія Байда,  – мешканці хочуть, аби перевірили рівень шуму роботи котельні.

Ця котельня знаходиться на балансі облради. Прокоментувати ситуацію начальник відділу інформполітики облдержадміністрації Каріна Мариневич пообіцяла завтра. Начальник відділу обласного управління Держпродспоживслужби Леся Шведик з цього приводу говорить: звернення отримали, на перевірку та відповідь мають місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів