Поділитись:

Луцький депутат попросив ретельніше обирати дітей, які приїздять із Волновахи

Понеділок, 13 червня 2016, 18:06

Більшість дітей із Волновахи, які приїжджають на оздоровлення до Луцька – із заможних родин.

Про це розповів депутат Павло Данильчук 13 червня під час "бюджетної" комісії.

Із його слів, у приватній розмові із батьками дітей, до яких минулого року приїжджали діти з Волновахи, вони висловили своє незадоволення волноваськими гостями. Оскільки більшість дітей були із заможних родин ,а не із соціально-незахищених, як очікувалось.

"Звичайно, що має бути обмін і виховання патріотизму у наших гостях, але приїжджають діти не завжди вдало підібрані - із забезпечених родин", – сказав Павло Данильчук.

Заступник Луцького міського голови Андрій Киця погодився, що там були діти різних соціальних категорій,діти. Але це був жест доброї волі між двома міськрадами.

Депутат Григорій Пустовіт сказав, що треба проводити відбір таких дітей методом анкетування чи іншим, щоб зрозуміти чи ці діти із соціально-незахищених чи заможних сімей.

Щодо фінансового забезпечння, то як розповіла начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова 140 тисяч гривень з міського бюджету спрямовано на оздоровлення дітей, які приїждають до Луцька.

"140 тисяч гривень спрямовано з міського бюджету на дітей, що мають приїхати з Волновахи на два періоди оздоровлення – це по 20 дітей на кожен період", – сказала Лілія Єлова.

Депутати запропонували залучити на цей захід з оздоровлення волноваських дітей більш ретельніший відбір соціально незахищених категорій дітей.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
25 березня 2024
23 березня 2024
22 березня 2024
19 березня 2024
14 березня 2024
09 березня 2024
04 березня 2024