Поділитись:

Крав цінну деревину: на Волині спіймали лісоруба-рецидивіста

Середа, 20 листопада 2019, 06:57
Крав цінну деревину: на Волині спіймали лісоруба-рецидивіста

Фото ілюстративне

У Торчинському лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ» було виявлено самовільну порубку деревини цінної породи. Завдяки оперативним злагодженим діям працівників державної лісової охорони та групи оперативного реагування підприємства вдалося затримати особу, яка вже неодноразово потрапляла в поле зору лісівників та правоохоронців. Ним виявився житель села Карпилівка Ківерцівського р-ну, повідомляє пресслужба Волинського ОУЛМГ

Чоловік уже притягувався за подібні злочини, справи про самовільні порубки дубів з його участю передавалися у поліцію, зокрема і вчинені у лісових масивах ДП «Ківерцівське ЛГ».

Лісівники уже неодноразово повідомляли про те, що на території Ківерцівського р-ну (лісові масиви ДП «Ківерцівське ЛГ» та ДП «Цуманське ЛГ») діють злочинні групи, які займаються самовільною порубкою деревини цінної породи. Багатьох її учасників притягували до відповідальності. Деякі справи ще досі перебувають на вирішенні у судах. Проте, враховуючи м’якість покарань, ці особи продовжують займатися незаконним промислом.

У зв’язку з цим у лісових масивах Ківерцівського району постійно ведеться посилене патрулювання.

Принагідно звертаємося до громадян: якщо вам стало щось відомо про діяльність «чорних» лісорубів чи вдалося виявити факти самовільної порубки, телефонуйте за цілодобовим номером (0332) 72 00 54. Подолати проблему можливо лише спільними зусиллями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів