Поділитись:

Ода касиру Сільпо

Четвер, 21 листопада 2019, 07:40

У центральному Сільпо в Луцьку працює касир Олена. Вона білявка, має дуже тендітний голос і завжди усміхається. Я не бачила, аби вона нервувала навіть при дуже великих чергах чи психованих клієнтах. А такі є. Яким би не був у мене важкий день, але мені завжди хочеться побажати навзаєм цій дівчині гарного вечора, бо вона мила та ввічлива.

Натомість зловила себе на думці, що свого часу змінила спортзал на інший, оминаю один супермаркет і магазин, бо зі мною там не віталися. Не то шо я якась там ойойой мадемуазель, але на моє «добрий день» систематично не було відповіді)) І щоразу воно мені було: «Тобі тут не раді, зникни».

Чи то робота така набридлива, чи заробітна плата не задовольняє, але це не привід бути у постійній депресії та зганяти свою журбу на інших. По-перше, ви не дерево і можете змінити роботу. По-друге, від нестерпного настрою страждає передусім сама ж людина.

А ще це сумно, бо підприємці вкладають гроші, ризикують, беруть кредити, а потім звичайний адміністратор валить всі вкладення.

Тож якщо у вас є такий персонал, то купіть йому доброї кави, аби в них був гарний настрій зранку, давайте вихідні, робіть компліменти, аби тому персоналу хотілося казати «добрий день».

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів