Поділитись:

YouTube вводить нові правила

Вівторок, 19 листопада 2019, 21:04
YouTube вводить нові правила

Популярний відеохостинг YouTube вніс чергові зміни в правила користування ресурсом.

Наслідком таких нововведень може стати видалення акаунтів деяких користувачів, однак в компанії запевнили, що вживатимуть радикальних заходів лише в конкретних випадках. Відповідні листи адміністарація YouTube розіслала на поштові скриньки своїх клієнтів, – інформує 24 телеканал. 

Коли чекати змін та які акаунти видалятимуть?

З 10 грудня 2019 року адміністрація відеохостингу вносить певні зміни в Угоду для користувачів. Згідно з новими правилами, модератори майданчика видалятимуть ті облікові записи, які "не мають комерційного сенсу". Простіше кажучи, в YouTube вирішили не витрачати місця на серверах на відео, які користувачі завантажують на акаунти в цілях особистого користування.

Таке несподіване рішення адміністрації сайту викликало зворотну реакцію користувачів. Незабаром в керівництві YouTube вирішили детально прокоментувати ситуацію, пояснивши, що жоден акаунт не буде видалений або ж заблокований в разі, якщо він не порушує правил сайту. А вищевикладені нововведення спочатку були неправильно сприйняті користувачами.

Реклама на дитячих каналах

Велика частина нововведень, які торкнуться безпосередньо наповнення акаунтів контентом і реклами, припадає на користувачів, які наповнюють канали відеоматеріалами для дітей і заробляють на цьому.

Простіше кажучи, з 10 грудня 2019 року адміністрація YouTube обмежила показ рекламних оголошень на таких ресурсах.

Таргетувати рекламу глядачам дитячого контенту в керівництві відеохостінгового сайту заборонили в зв'язку зі скаргою до комісії наглядової громадської організації Truth in Advertising ("Правда в рекламі").

У листі повідомлялося, що матеріали, які поширюються на таких каналах, мають рекламний характер, але не позначені для користувачів, як "реклама", що порушує їхні права.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів