Поділитись:

Формуватимуть громраду при Державній податковій службі на Волині

Понеділок, 18 листопада 2019, 09:31
Формуватимуть громраду при Державній податковій службі на Волині

фото архівне 

В установчих зборах для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області братимуть участь 27 представників громадськості.

У переліку учасників установчих зборів – представники громадських інституцій, профспілок, організацій роботодавців та благодійних фондів Волині, – інформує пресслужба ГУ ДПС на Волині.

Серед 27 кандидатів від інститутів громадянського суспільства до складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області – 2 представники медіасередовища, а також кандидати від асоціацій міст та платників податків.

Нагадаємо, що задля продовження ефективної взаємодії з громадськістю та відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України при Головному управлінні
ДПС у Волинській області утворюється Громадська рада.

25 листопада 2019 року о 15:00 у приміщенні ГУ ДПС у Волинській області за адресою: м. Луцьк, Київський майдан,4 відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Реєстрація учасників розпочинається о 14 год. 30 хв. та потребує документа, що посвідчує особу. Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Головного управління ДПС у Волинській області, сформувала список учасників установчих зборів, з яким можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДПС у Волинській області в розділі «Громадська рада-Повідомлення», та здійснює організаційні заходи та методичну підготовку проведення установчих зборів.

З інформацією про діяльність інститутів громадянського суспільства, біографічними довідками та мотиваційними листами кандидатів до складу Громадської ради при Головному правлінні ДПС у Волинській області можна ознайомитися в розділі «Громадська рада-Установчі збори».

Звертаємо увагу, що надані інститутами громадянського суспільства кандидати у члени Громадської ради не можуть делегувати право голосу для участі в установчих зборах іншим особам та повинні бути особисто присутніми на установчих зборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
10 листопада 2023
31 жовтня 2022
21 грудня 2021
12 липня 2021
29 червня 2021
14 червня 2021
14:00
02 червня 2021
31 травня 2021
27 квітня 2021
23 квітня 2021