Поділитись:

Лялечки, від яких малеча в захваті: огляд від Будинку іграшок, що у Промені*

Неділя, 17 листопада 2019, 09:58
Лялечки, від яких малеча в захваті: огляд від Будинку іграшок, що у Промені*

«Будинок іграшок», що знаходиться на 1-му поверсі РЦ «Промінь», зробив огляд найбажанішої іграшки малечі.

Лялька Off the Hook — для найстильніших дівчат

2019 року всесвітньо відома канадська компанія Spin Master представила нову колекцію міні-ляльок Off the Hook. Сьогодні Будинок Іграшок, що знаходиться у РЦ Промінь познайомить вас з цією милою новинкою, яка призначена для дівчаток від 5-ти років. З ляльок можна зібрати велику колекцію. Кожна має свій гардероб і аксесуари. Назва серії перекладається як «Зірватися з гачка», і в цьому головний секрет модних лялечок, про який ви зараз дізнаєтеся!

Чим так особливі фешн-ляльки off the hook?

Головна фішка цих модниць — іграшку можна розбирати як конструктор. Ось і розгадка назви! Кожна лялька має 6 знімних частин: волосся, обличчя, верхня і нижня частини тулуба, аксесуари та взуття. Усі вони з'єднуються за допомогою зручних і простих гачків, за які їх можна повісити в шафу як одяг на вішалці. Дитина зможе змінювати, збирати та комбінувати все, починаючи від зачіски й вбрання, закінчуючи туфельками!

Про ціну та комплектацію лялечок

Новинки ляльок off the hook захоплюють не лише маленьких дівчаток, але й дорослих, адже кожен персонаж надзвичайно цікавий і розвиває почуття стилю й уяву.

Ціна ляльок в комплекті зі змінними елементами одягу й буклетом колекціонера починається від 359 гривень, що дає змогу порадувати сестру, доньку або племінницю. Також в нашому магазині ви зможете купити набори з двох персонажів, у комплектацію яких входять 2 ляльки, 8 змінних аксесуарів і елементів одягу. Купувати ліцензійний набір набагато вигідніше, ніж дві іграшки окремо.

А набір «Студія стилю» точно нікого не залишить байдужим. Цей величезний набір включає мініатюрну ляльку, 3 пакети з аксесуарами, стійку-шафу для речей і 12 додаткових аксесуарів!

Лялечки, від яких малеча в захваті: огляд від Будинку іграшок, що у Промені*

Оригінальним є те, що в комплект завжди входить листок колекціонера з різними варіантами образів і інформацією про маленьких модниць. Не забув виробник і про сюрпризи — кожен набір має секретні аксесуари, які побачити можна лише після відкриття упакування.

Нині доступні 3 серії лялькової лінійки: «Літня відпустка», «Весняні танці» й «Коктейльна вечірка». У кожній колекції є 18 стилів, з яких можна зміксувати понад 100 різноманітних образів!

Юні красуні зможуть вибрати улюблену героїню, довіритися уяві, створити унікальні образи та насолоджуватися стильними подружками!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів