Поділитись:

Через луцького працівника Kromberg & Schubert забракували понад тисячу автівок Volkswagen

Четвер, 14 листопада 2019, 17:38
Через луцького працівника Kromberg & Schubert забракували понад тисячу автівок Volkswagen

Керівник Kromberg & Schubert Ukraine Славомір Качмарек розповів про те, як на підприємстві дбають про якість продукції, та розповів історію форс-мажора, де лучанин допустив помилку, яка вартувала 1200-м бракованим автівкам.

Про це Славомір Качмарек розповів 14 листопада під час зустрічі, що відбулася у рамках проєкту «Школа свідомого громадянина», яку реалізовує Громадянський Рух «СВІДОМІ».

«Якість – це база. Якщо немає якості – то це карається санкціями та штрафами. Ви розумієте, кабельна мережа – це життя людей, які їздять у наших машинах. Якщо подушка безпеки не відкриється, бо якась людина не вклала контакт у роз’єм, або використовувала інструменти, які не можна використовувати на виробництві, то це шалена проблема для нас. Дисципліна є дуже важливою. На таких підприємствах всі процеси виготовлення мають дотримуватися стандартів якості», – зауважив керівник Kromberg & Schubert Ukraine.

Також він розповів про форс-мажор, який стався у 2013 році, коли у авітвки Volkswagen, які їздять на автостраді зі швидкістю 140 км/год глохнули – вимикався мотор.

«Уявіть, їде автівка з такою швидкістю і раптово вимикається мотор, немає сигналу. Був у нас працівник, який використовував інструмент, який зробив сам удома, щоб покращити собі роботу. Цей інструмент різав ізоляцію проводів», – розповів Славомір Качмарек.

З його слів, німецький контроль знайшов таку помилку у 1200 автомобілях Volkswagen.

Працівника звільнили з роботи. А пояснив він свою помилку словами, що думав, що так буде краще.

Так, аби виправити поломку наказали організувати штаб людей, які провинні були приїхати з інструментами і за тиждень все виправити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів